Agile HR WGU Proctored Assessment Answers
Agile HR – Answer Key
1. How does Agile HR deliver value to a department?
Answer: Incrementally
2. Which characteristic of Agile HR should be used to manage changing conditions?
Answer: Allowing solutions to emerge in phases
3. Which test-and-learn approach supports incremental reviews at 60/120/180 days?
Answer: Feedback loops
4. Which change should be used to make an impact quickly with Agile HR?
Answer: Create groups of teams within the department
5. Which training creation method reflects an Agile HR mindset?
Answer: Cocreate the training incrementally with internal stakeholders
6. How does biannual reassessment of policies with focus groups align with Agile HR?
Answer: Stable infrastructures are needed to support flexibility
7. Which department should be represented in the Agile HR project team?
Answer: Technology
8. Why use more than one ideate method when brainstorming?
Answer: To avoid groupthink and unimaginative ideas
9. Which activity is this HR group engaged in?
Answer: Team retrospectives
10. Which method should be used to capture employee movement through the process?
Answer: Journey map
11. Which design thinking step promotes brainstorming skill?
Answer: Ideate
12. Which step in the design thinking process is this?
Answer: Business challenge
13. Which tool should be used when shadowing a new hire?
Answer: Journey map
14. What kind of question would they ask to evaluate the product’s value?
Answer: Who benefits from the product?
15. What should they consider with regard to this release?
Answer: That the release delivers value to the customer
16. What is the benefit of a product vision?
Answer: Increases end-consumer satisfaction
18. How does using a Kanban board help team effectiveness?
Answer: It supports communication.
20. Which framework should be used for this onboarding project?
Answer: Scrum