Uncategorized

Agile HR WGU Proctored Assessment Answers

Agile HR – Answer Key

1. How does Agile HR deliver value to a department?

Answer: Incrementally

2. Which characteristic of Agile HR should be used to manage changing conditions?

Answer: Allowing solutions to emerge in phases

3. Which test-and-learn approach supports incremental reviews at 60/120/180 days?

Answer: Feedback loops

4. Which change should be used to make an impact quickly with Agile HR?

Answer: Create groups of teams within the department

5. Which training creation method reflects an Agile HR mindset?

Answer: Cocreate the training incrementally with internal stakeholders

6. How does biannual reassessment of policies with focus groups align with Agile HR?

Answer: Stable infrastructures are needed to support flexibility

7. Which department should be represented in the Agile HR project team?

Answer: Technology

8. Why use more than one ideate method when brainstorming?

Answer: To avoid groupthink and unimaginative ideas

9. Which activity is this HR group engaged in?

Answer: Team retrospectives

10. Which method should be used to capture employee movement through the process?

Answer: Journey map

11. Which design thinking step promotes brainstorming skill?

Answer: Ideate

12. Which step in the design thinking process is this?

Answer: Business challenge

13. Which tool should be used when shadowing a new hire?

Answer: Journey map

14. What kind of question would they ask to evaluate the product’s value?

Answer: Who benefits from the product?

15. What should they consider with regard to this release?

Answer: That the release delivers value to the customer

16. What is the benefit of a product vision?

Answer: Increases end-consumer satisfaction

18. How does using a Kanban board help team effectiveness?

Answer: It supports communication.

20. Which framework should be used for this onboarding project?

Answer: Scrum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *